Avelina

Hallåjs.. Nu har jag och Lukas varit och hämtat avelns på dagis så nu håller dom på leker för fulla muggar, älskar att hon är son en storasyster för honom ska byta blöja på han och bära han!! Så himla söta :) nu kom precis pappa förbi och jag ska snart åka och hämta Frida skriver senare :)


Morgon

Lukas sover än ... Världens sovmorgon!! Vill sp gärna väcka honom så han inte sover bort hela dagen, men om jag gör det blir han galen :( ihelgen ska lina sova här, så jag ska hämta henne på dagis vid 3!!


<3


Dagis

Nu har jag varit och lämnat hjärteliten på dagis, han har sovit dåligt inatt så vi får se om dagis ringer så jag får hä
Ta honom... Men dom brukar kunna lösa det att han får sova före lunch istället men han verkade inte alls trött när han kom dit, struntade helt i mig när han såg alla barnen :) imorse när vi vaknade märkte jag att han hade ett stort grönt torkat lager snor över hela näsan, kunna dra bort det.. Inte undra på att han inte fick tillräckligt med luft... Nu kollar jag lite på lyxfällan innan jag VERKLIGEN måste ta tag i städningen och duscha innan det är dags att hämta hem lukke... Han kan så mycket nu älskade, säker kaka åt allt haha.. Sen har jag kort på hans första vän på väggen sär pekar han å säger ois"Lovis" .. Att han kan liksom :). Nä nu är det dags att ta tag i saker, ses!


Äntligeb

Haha nu har jag äntligen skaffat en iphone:) så nu blir det massa bilder ock skrivande framöver!!!! Sitter hemma hos Angelica nu med henne malin och våra bebisar, har nyss ätit taco;)


RSS 2.0