sool <3

Hallå , Gud det är så fruktansvärt skönt med sol nu ) det är så det pirrar i magen varje gång man ska gå ut och man vet inte om man ska frysa eller svettas för man har inte hunnit ställa om sig att det har gått så snabbt :) underbar känsla iallfall !! :)
Har varit i skolan idag, hade bara en lektion "engelska" värsta lektionen ever.. hatar läraren, kommer fram till mig och säger: ja vill du utöka kursen till nästa år också ? som om ja inte klarade den här terminen, aldrig sa jag!! fan tänker hon med.. jag har ju gjort allt man ska göra och ska inte behöva gå om engelska kursen bara för att hon har någon slags sjukdom.

iallfall, jag malin och sandra skulle ner till resebyrån idag men det vart ingenting för att malin skulle jobba och det vart så tajt med tid, så det får bli imorgon istället,
alltså det är sjukt att man saknar någonting man itne har ? eller vad säger ni.. 
herregud, om jag bara kunna spola tillbaka tiden lite då så allt hade blivit bra och så man slapp vara ensam...
så sjukt jobbigt. jag får nöja mig med solen det ända som gör en lite glad nu i det gråa iallfall. och så malin och sandra såklart <3 utan dom hade jag aldrig klara mig igenom allt det här..

Ska iallafall ut i solen och gå lite med sandra nu, som vanligt :) det är alltid roligt, och då tänker man på annat.. 
Fåfr väll se vad vi hittar på om vi går till malins jobb och hälsar på eller om vi bara chillar runt :) hah, någonting blir det iallfall och det nöjer jag mig med, orkar inte sitta inne i solen och se ut som ett miffo !! 

take care pöööwwss N ♥

 jag saknar dig..


feeling bad.

Sitter i skolan nu , allmänt trött. känns som om ingenting får framåt just nu för mig..
orkar inte göra någontin, vill bara hem till sängen igen nu, dra täcket över huvudet ett tag!!

Igår träffade jag sandra och vi gick till monroes och käkade, och hälsa på malin :)
satt där i 3½ timme, skönt att få umgås lite, känns som det är de som fattas just nu!!

Puss N♥

RSS 2.0